Nick/Imię: No nick widoczny, ale dla dzieci z porażeniem mózgowym przypomnę: Aggy Imię to Kuba
Wiek: Mam trzy latka trzy i pół, sięgam brodą ponad stół... 13 latek, skromnie, no ale cóż. Chyba się wyprowadzę zrobię nowy dowód, zapuszczę brodę i wąsy i będzie git:]
Charakterek: No miły jestem, nawet dla tych którzy mnie nie szanują (tak kościół uczy mnie ^^) oprócz tego czasem kłamie (), choć lubię być szczery do bólu <3 Proszę mi tego nie mylić łatwo nawiązuję nowe znajomości, śmiały i poważny w większości spraw. Czasem łatwo wpadam w złość, jestem też cierpliwy - ale i to ma swoje granice.
Wygląd: Czarne włosy, czarne oczy, opalona karnacja, wzrost 170 cm, waga 42 kg. Przeważnie noszę błękitną bluzę, czarny podkoszulek, jeansy oraz niebieskie firmówki z Umbro ^^.
Co lubię a czego nie?: No lubię dynamiczne i ciekawe gry. Lubię, gdy gracz ma dużo czasu i spokojnie nawet możemy zapisać jedną stronę dziennie w jego przygodzie Nie lubię kozaków oraz tych którzy nigdy nie czytają tematów, nadużywają emotikon i za dużo klną.
No co tu jeszcze dodać <3 Chcecie wiedzieć więcej to obczajcie mój profil
Ten sam temat znajdziecie w kategorii "Dragon Ball", bo po co wymyślać drugi raz:p